Man kan tjene seriøse penger med Instagram-kontoer for kjæledyr


Mange har tjent gode penger på sosiale medier. Et av de mest populære temaene på sosiale medier er kjæledyr. Det betyr ikke at du kan skaffe deg masse treff bare ved å ta bilde av katten din og legge det ut på Instagram, men Instagram kan være et bra medium for å bygge opp antall treff for publiseringer rundt ditt kjæledyr. For å klare å tjene penger på kjæledyret ditt i sosiale medier, så trenger du en plan. Du vil ikke få mange følgere med mindre du har noe å presentere. Det finnes noen råd du kan følge for å skaffe nok følgere på en Instagram-konto for ditt kjæledyr. Når du oppnår et visst antall følgere, så kan du begynne å tjene penger på kontoen. Før det må du være tålmodig da antall følgere bestemmer om du kan tjene penger på reklame på Instgram-konto for kjæledyret ditt.

Viktig med en plan

Det første du må tenke på når du skal bygge opp muligheten for å tjene penger på en Instagram-konto for kjæledyret ditt, er at det ikke skjer av seg selv. Du må ha en plan, og du må sikte på et bestemt publikum. Det første du må bestemme deg for, er om du skal presentere ditt kjæledyr i forhold til et seriøst image, som et morsomt kjæledyr eller som et kjæledyr som gjør imponerende og spesielle ting. Hvis man fokuserer på for mange temaer, så mister man følgere. Man må sikte på et tema slik at man får interessen fra en spesifikk gruppe personer.

Poste jevnlig

Utover at man må planlegge hvordan man skal presentere kjæledyret, så er det også viktig at man legger ut bilder eller videoer jevnlig. Måten man får oppmerksomhet på rundt en konto i sosiale medier, er ved å velge en frekvens som fungerer og holde seg til den. I starten må man velge en frekvens. Det kan for eksempel være to ganger i uken. Hvis man publiserer for sjelden, så mister følgerne interessen, og hvis man publiserer for ofte, så vil mange bli lei.

Tjen penger med reklame

Når du har bygget opp et antall følgere som engasjerer seg i publiseringene dine, så kan du begynne å vurdere hvordan du kan tjene penger på denne kontoen. Antallet følgere du trenger, kan variere. Her må du sjekke hva andre har som tilbyr reklame og som du vet tjener penger. En vanlig måte å tjene penger på en Instagram-konto på, er ved hjelp av reklame. Du kan selv forsøke å finne noen som vil betale for å reklamere hos deg, eller du blir kontaktet av interessenter.

Tjen penger på å vurdere produkter for kjæledyr

En annen måte å tjene penger på er ved å vurdere sponsede produkter for kjæledyret ditt. Her kan du også bli kontaktet av interessenter, eller du kan velge å finne dem selv. Avhengig av hva slags produkter du finner å reklamere for, så kan det variere hvor mye du tjener på hvert produkt.