Hundebur for menneskets beste venn!

lillehund

Eier du en hund så vet du hvor vanskelig det kan være å frakte hunden din i bil, ikke alle vil ha hunden sin i baksetet, fordi det kan skape problemer og være ødeleggende for bilen. Det beste alternativet er å skaffe et hundebur. Dette er veldig praktisk om du reiser med hunden din og vil at dyret ditt skal trives på veien!

Hos oss finner du forskjellige typer bur for forskjellige hundestørrelser! Prisene er gode og du får gratis frakt! Det finnes bur for én eller to hunder. Det er flere ting du må tenke på når du skal kjøpe hundebur til bil, for eksempel hvor/når buret skal brukes og hvor stort det må være. Skal du på lange reiser er det viktig å ha et større bur så dyret ditt får plass til å ligge og stå, men også at det ikke blir stresset.

Bilen din har veldig mye å si, har du lyst å ha noe plass igjen i bagasjerommet må du tenke på mindre bur så du får plass til det du trenger. Er det en stor bil kan du velge mellom alle typene uten problemer, men da må du tenke på om du skal ha et permanent bur eller et du lett kan ta ut. Har du hunden din med deg ofte vil det være lurt å investere i et permanent bur. Det er også en god idé å måle høyden, bredden og finne ut hvor mye plass hunden din bruker. Noe som disse hundeburene har til felles er kvaliteten og nøyaktigheten de er laget med.

Hundebur til én hund er mest populære, fordi de har tilstrekkelig plass til de fleste hunder og er lite nok til at man har plass til annen bagasje i bagasjerommet. SafeCrate Xtra Small har for eksempel plass til liten hund (opp til en mops) og passer perfekt for familie med én liten hund. Det finnes større modeller, b-Safe XL Wide Pro, som er det største buret for én hund, har fantastisk mye plass til større hunder og mye plass i høyden.

Har du to hunder kan det derimot være vanskelig å finne et godt bur. Det finnes modeller med og uten skille, så her kommer det an på hvor godt hundene liker hverandre. De små modellene har akkurat plass til to små hunder. Leter du etter det største og beste så er b-safe Double Large Pro det beste du kan få.

Finn det perfekte hundeburet på Billige-Hundebur og gjør reisene enklere for deg og kjæledyret ditt.