En ny måte å gi gaver


Vi nordmenn har gitt hverandre gaver i en rekke settinger så lenge vi kan huske. Enten det er bursdag eller bryllup, så er det alltid et sosialt press om å gi gaver. For øyeblikket har de fleste akkurat greid å komme seg gjennom julestria, og det var nok ingen enkel prosess å kjøpe gaver til de som allerede har alt. Dette problemet oppstår år etter år, og det flere ganger i året. Det er rett og slett på tide med en ny måte å gi gaver på, og det er nettopp dette Truestory har siktet seg inn på. Dette selskapet har et mål om at nordmenn en dag skal kunne gi gaver med mening, og dette oppnås med å gi opplevelser i stedet for fysiske objekter. Med en opplevelse vil du garanteres at mottaker får noe interessant i gave, og at de får en glede ved de mottar. Utvalget er nærmest uendelig, og her er det nesten bare fantasien som begrenser hva du kan gi.

En rimelig gave som er verdt mye

Selv om Truestory har et ekstremt godt utvalg er det nok enkelte opplevelser som skiller seg ut spesielt. Kanskje har du en hundeelsker i din nærmeste omkrets? Truestory tilbyr nå en helt unik villmarkstur i Tromsø med huskyer. Her kommer du tett på villmarka, samtidig som du får tilbringe denne vakre turen med menneskets beste venn. Kanskje enda bedre venn enn vanlige hunder er nok huskyen også. Du kan oppleve både de hardtarbeidende voksne huskyene så vel som de søte små valpene som så vidt holder følge. Uansett er du garantert en uforglemmelig opplevelse dersom du elsker hunder og norsk natur. Når du føler deg sliten etter en lang gåtur er det ingen grunn til å fortvile. I samband med guiden slår dere camp, og her blir det servert både lunsj, kaffe og en nydelig sjokoladekake. Dette er selvfølgelig alt inkludert i prisen. Til en skarve pris på 900 kr får du utrolig mye verdi i denne gaven.

Kos deg med opplevelser i bøtter og spann

Villmarksturen med huskyer i Tromsø er et enestående valg grunnet sin pris. Denne kan du gi omtrent til alle, selv de du ikke hadde planlagt å bruke så mye penger på. Du kan også gi den i gave til par, noe som passer perfekt. Dersom du tror mottaker ikke er så interessert i verken hunder eller natur er det derimot en rekke andre alternativer å finne hos Truestory. Her er det alt fra de villeste opplevelser med motorer og fart, til avslappende turer til spa og vinsmaking midt i Oslo sentrum. Uansett hvem du leter etter en opplevelse til, er du garantert å finne noe passende her.